Oloupanou dýni zbavíme jader a nakrájíme na kostky. Mírně je orestujeme na 2 lžících másla. Zalijeme vývarem, přikryjeme poklicí a asi 15 minut dusíme. Osolíme,opepříme, ochutíme worcesterem a zjemníme smetanou. Dýňová jadýrka opečeme nasucho na pánvi, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, z mletého masa (nebo syrové grilovací klobásy) uděláme kuličky, které lehce obalíme v mouce. Na zbylých 2 lžících másla kulička zprudka opečeme, zmírníme teplotu a přidáme k masu cibuli. Vše krátce a zvolna smažíme. Polovinu připravené dýňové směsi dáme do vymaštěné zapékací mísy, položíme na ni 1/2 opečených masových kuliček, přelijeme druhou polovinou dýňové směsi a opět vyložíme kuličkami. Vše zalijeme vejcem, ve kterém jsme rozšlehali parmezán osolený a opepřený. Pečeme asi 30 minut na 180°C.