Mouku smícháme se solí a vychlazeným máslem a prsty zpracujeme na drobenku. Poté přidáme studené mléko a jedno vejce a vypracujeme hladké těsto, z kterého vytvoříme kuličku. Zabalíme ho do potravinářské folie a necháme půl hodiny v lednici. Poté vyválíme na asi 4 mm tlustý plát (já válím mezi pečícími papíry) a ten přeneseme do koláčové formy. Těsto namačkáme k okrajům koláčové formy a dno propícháme vidličkou. Zatížíme fazolemi nebo nějakou nádobou vhodnou do trouby a pečeme 10 minut na 200 °C. Poté fazole nebo nádobu sundáme a pečeme ještě 10 minut. Připravíme si česnekový olej: česnek utřeme s tymiánem a olejem. Kuřecí maso nakrájíme na kousky a obalíme ho česnekovým olejem, poté opečeme dozlatova spolu s nakrájenou šalotkou. Poté maso přesuneme do pekáče, přidáme ghí (přepuštěné máslo), dýni nakrájenou na kostky a nastrouhaný zázvor. Osolíme, opepříme a vmícháme med. Pečeme 30 minut na 185 °C. Vejce vyšleháme s jogurtem a smetanou, přidáme nasekanou mátu a petrželku. Smícháme s vychladlou dýňovou směsí. Koláč naplníme dýňovou směsí a posypeme strouhaným parmezánem. Pečeme 25 minut na 185 °C.