Staňte se našimi fanoušky na:

Fašírka v pivu

Autor receptu: Polda (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smícháme mleté maso, nastoruhané tvarůžky, vejce, prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli. Zředíme pivem, osolíme, okořeníme a zahustíme strouhankou, aby vznikla kompaktní hmota. Mokrýma rukama vytvarujeme dvě až tři šišky, které dáme do pekáče. Podlejeme vodou a v mírné troubě pečeme asi hodinu. Podle potřeby podléváme a poléváme výpekem. Fašírka je chutná i studená jako součást obložené mísy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |30. dubna 2015
Ukládám Odpovědět
piškot |1. řijna 2014
1+++ Odpovědět
david.kruml.1 |14. srpna 2014
to musí být paráda Odpovědět
Penelope |8. února 2014
zajímavé, 1+ Odpovědět
Bohu |24. června 2013
mleté maso na stý způsob :D ukládám, určitě vyzkouším Odpovědět
Anna1960 |12. června 2013
zajímavé Odpovědět
aB |7. června 2013
uloženo Odpovědět
dagmar.vrbicka |7. června 2013
zajímavé Odpovědět
šmoulinka|4. července 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!