Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolky dušené s kečupem

Autor receptu: * - / * (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zmrazené fazolky vložíme do 1 litru osolené vody.Měkké necháme okapat.Osmahneme je na rozehřátém másle,pokapeme kečupem,zředěným 3 lžícemi vývaru s fazolek,opepříme a prohřejeme.Podáváme k různě upravenému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |8. listopadu 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!