Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolové lusky s bylinkami

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé fazolky očistíme a přelámeme na půlky. Ve slané vodě je uvaříme téměř doměkka. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vařené, okapané fazolky, nakrájený estragon, nakrájenou petrželku nebo pažitku, osolíme, opepříme a zakápneme citrónovou šťávou. Prohřejeme, přidáme na másle opraženou strouhanku a zlehka zamícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-1 |16. června 2013
-))) Odpovědět
q |13. června 2013
někdy vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!