Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolový salát s tuňákem

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytou okurku podélně rozkrojíme, vydlabeme jadérka a obě půlky nakrájíme na plátky, rajčata na osminky, salát na proužky nebo natrháme. Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky. Citronovou šťávu osolíme, opepříme a osladíme, pak všleháme olej. Fazole propláchneme studenou vodou a necháme pořádně okapat. Tuňáka necháme taky okapat a rozdrobíme vidličkou. Ve velké míse přísady promícháme s dresinkem. Můžeme podávat ke grilovaným pochoutkám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |29. září 2014
1+++ Odpovědět
sonizna |9. září 2014
Oproti obyčejné cibuli je červená cibule chuťově jemnější a méně štiplavá. Odpovědět
Jana 9|13. září 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!