Staňte se našimi fanoušky na:

Florentinky - řezy

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku prosát s kypřícím práškem a solí na vál. Přidat na kousky pokrájený tuk, cukr, vanilkový cukr a vejce. Vypracovat hladké těsto a půl hodiny nechat odpočinout v ledničce. Kandované ovoce nasekat nadrobno, v kastrůlku svařit smetanu s medem, máslem a cukrem, vmíchat mandlovou směs. Korpus péct na 180°C asi 30 minut. Hotový pak nechat vychladnout. Pomocí pravítka nakrájet plát na řezy o velikosti 2x5 cm, konce jednotlivých kousků namočit do čokoládové polevy a nechat zaschnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!