Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzská čokoládová pěna s jahodami

Autor receptu: Ajdyna (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dáme si rozpustit čokoládu s máslem do vodí lázně. Do rozpuštěné čokolády přidáme trošku vody. Bílky rozšleháme na sníh a přidáme čokoládu se žloutky a cukrem.Vše vyšleháme do pěny a přimícháme kousky nakrájených jahod. Nalijeme do skleniček nebo poháru a necháme ztuhnout v ledničce asi 30 minut až hodinu.Směs by měla vystačit na dvě porce(do dvou skleniček). Recept jsem někde četla a upravila podle svého tak vám přeji dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |21. května 2013
super Odpovědět
planeta |15. května 2013
jistě moc dobré, vyzkouším Odpovědět
šanela |18. března 2013
vždycky jsem měla fobii ze syrových vajíček, ale nějak mi přstávájí vadit, protože i toto vypadá krásně :-) a máte super profilovou fotku :-D Odpovědět
michelle4|16. ledna 2014
vypadá skvěle Odpovědět
Ajdyna|19. března 2013
Děkuji, to můj potkan ochutnává dortík :D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!