Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzská jehněčí žebírka

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou. Postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem a namočíme do připraveného nálevu. Opečeme po obou stranách na teflonové pánvi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |13. března 2013
Jehněčí dělám jen na česneku, taky není možné unás ho ani sehnat. Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |12. března 2013
krásný receptík Odpovědět
miri3 |12. března 2013
tak to je krása, hned bych si dal Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!