Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzský koláč s pórkem

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Inspirace- francouzská kuchyně. Pórek vložíme do trošky vody s vegetou a chvilku blanžírujeme. Z pomazánkového másla, taveného sýru, mléka, žloutku, poloviny pepře a oregana utřeme pomazánku. Goudu nastrouháme, šunku na tenké nudličky. Plech vymažeme polovinou oleje Wok a položíme plát bez pečícího papíru. Těsto pokapeme druhou polovinou oleje, vidličkou propícháme a naneseme na celý povrch, mimo okrajů, pomazánku. Následuje okapaný pórek, pak nudličky šunky, nasekaná petrželka, posypat sýrem a nakonec provensálské koření. Vložíme do vyhřáté trouby na 180°C, pak snížíme na 170°C. Zlaté okraje a rozteklý sýr- hotovo. Obloha čerstvá zelenina. Zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!