Staňte se našimi fanoušky na:

Fritátové nudle

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobrou vložkou do polévek, zejména masitých vývarů, jsou nudle krájené z upečených omelet. Vajíčko rozmícháme v mléce, přidáme sůl a tolik mouky, aby vzniklo řídké těsto. Lijeme je po částech na rozpálenou, tukem vymazanou pánev a upečeme silnější omelety. Stočíme je a krájíme napříč na silnější nudle. Můžeme je předem i osmažit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DAMI |27. ledna 2013
zajímavý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!