Limetku důkladně omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Přidáme olej, sekaný koriandr, nastrouhaný kořen zázvoru, cukr a sůl. Promícháme a přidáme omytá a osušená kuřecí prsa. Marinujeme minimálně tři hodiny v lednici. Po hodině maso v marinádě otočíme. Grilujeme. Rajčatová salsa: Z rajčat vykrojíme tvrdou část od stopky a na vrchu nakrojíme křížek. Na několik vteřin je ponoříme do vroucí vody a ihned je vychladíme v ledové vodě. Rajčata díky tomu snadněji oloupeme. Poté je nakrájíme na malé kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou červenou cibuli, nasekaný česnek s koriandrem a chilli papričku. Nastrouháme citrónovou kůru a přidáme ji společně s citrónovou šťávou k rajčatům. Vše řádně promícháme a dochutíme solí.