Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná vepřová panenka v parmské šunce

Autor receptu: sussan (44 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou panenku očistíme a rozdělíme na 3 porce o váze 150 g. Z kečupu, sójové omáčky, nasekaného rozmarýnu, oleje a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme maso alespoň 3 hodiny rozležet. Maso vyjmeme z marinády, osušíme ubrouskem a omotáme plátkem šunky. Podle potřeby šunku přichytíme jehlou. Panenku ogrilujeme ze všech stran, pak maso přesuneme na okraj roštu a ještě asi 4 - 5 minut necháme dopéci. Grilovanou panenku v parmské šunce podáváme s nejrůznějšími dipy, pečivem a grilovanou zeleninou nebo grilovanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |8. řijna 2013
vypadá to náramně, díky za recept! Odpovědět
Vlasta78 |29. června 2013
dobré Odpovědět
kote19 |27. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Lenny |17. června 2013
recept mě zaujal,bude se hodit Odpovědět
laetti |6. června 2013
ukládám si Odpovědět
petra.stefanova.7 |30. května 2013
vypadá moc dobře, ráda vyzkouším Odpovědět
sussan |23. března 2013
Jj, je to mňamka. A místo parmský jde dát i slanina, ale chuťově je to trochu jiné. ;) Odpovědět
Šuldeska |23. března 2013
To bude delikatesa. Odpovědět
petr.helman.5|8. května 2016
Bašta Odpovědět
vojtik.cepler|2. dubna 2013
Ona už panenka je sama o sobě delikatesa... Ale s tou šunkou... Sliny se sbíhají... ;) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!