Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované slávky s bylinkovým máslem

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek utřeme se solí na pastu, vmícháme do másla, přidáme petrželku a pepř. Uděláme váleček, zabalíme do fólie a dáme do chladničky. Slávky očistíme kartáčkem pod studenou vodou, odstraníme "vousy", poškozené slávky a ty které se neuzavřou při poťukání nožem, nepoužijeme. Předehřejeme gril, nožem slávky otevřeme a vrchní část odstraníme. Slávky v lasturách rozložíme v jedné vrstvě na pekáč a na maso rozdělíme vychlazené ochucené máslo. Grilujeme dozlatova, 5-8 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!