Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované vepřové řízky v zeleninové směsi

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

SMĚS: 50g másla,2 cibule,100g steril.okurek,200g steril.kapie,1 velké jablko, 3 lžíce kečupu, 50g šunky, 50g žampionů, citronová šťáva Cibuli pokrájíme na tenká půlkolečka a zpěníme na másle,přidáme pokrájené žampiony a podusíme je doměkka.Směs doplníme kečupem,šunkou,kapií,okurkami a oloupaným jablkem bez jádřince,pokrájeným na nudličky a krátce podusíme.Dochutíme citronovou šťávou. Vepřové řízky nařízneme po obvodu na třech místech,naklepeme,potřeme olejem a necháme v chladničce asi 2 hodiny odležet. Pak je osolíme, opět poteřme olejem a opékáme na grilu po každé straně cca 3 minuty.Při tom je ještě potřeme olejem. Měkké řízky přendáme na talíře nebo na mísu a obložíme je směsí. Jako přílohu můžeme dát hráškovou rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |17. ledna 2014
přidám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!