Salát: cukety nakrájíme na kostičky, špenátové listy opereme, osušíme a natrháme na větší kusy, fenyklové puky nakrájíme na plátky. Olej rozehřejeme na střední teplotu, přidáme mandle a opékáme asi 2 minuty. Zvýšíme teplotu a přidáme cuketu a fenykl. Zeleninu restujeme asi 5 minut, osolíme, opepříme a necháme v teple. Filety posypeme nastrouhanou kůrou, solí a pepřem, položíme je na rošt grilu (nebo gril. pánev). Ryby opékáme z obou stran, celkem asi 10 minut. Na talíře rozložíme špenátové listy, přidáme k nim teplý salát, nakonec položíme porce ryby a ozdobíme je hoblinkami citronového másla a nakrájeným citronem. Citronové máslo: 150g jemně soleného másla Lurpak, 1 lžíce jemně nastrouhané citronové kůry, 1 lžíce citronové šťávy, 1/2 prolisovaného stroužku česneku. Všechny ingredience smícháme, vyšleháme dohladka a necháme hodinu odležet v chladu.