Staňte se našimi fanoušky na:

Gruzínská zeleninová rýže

Autor receptu: ehm (225 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a papriky,přidáme opranou rýži,osmahneme,zalijeme vývarem,osolíme,přidáme kečup,zavaříme ji a dusíme v troubě.Do hotové rýže přidáme oloupaná,na dílky nakrájená rajčata. Rýže je vhodná k pokrmům připraveným na rožni.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |7. srpna 2013
zkusím Odpovědět
Dessyna |22. července 2013
1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!