Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš "Mexiko"

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a osolené mleté maso důkladně orestujeme. Přitom ho stále mícháme. K orestovanému masu přidáme mletou papriku a chilli rozmíchané v oleji. Dusíme doměkka, asi 15 minut. Pak k masu přidáme slité fazole a kukuřici a guláš zahustíme záklechtkou (hl. mouka rozmíchaná v troše vody), krátce povaříme. Jako příloha se hodí rýže, bramboráčky, topinky ne tortilky. Guláš můžeme zahustit i solamylem - lžičku rozmícháme ve studené vodě. Můžeme přidat i prolisovaný česnek, ale ten až před koncem dušení - na posledních 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!