Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš z hovězího a zvěřiny

Autor receptu: zizka.petr.9 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Základ na guláš:Sádlo rozehřejeme,přidáme nahrubo nakrájenou cibuli...necháme zhnědnout,poté přidáme nastrouhaný česnek,na kostky nakrájenou papriku a slaninu,mletou papriku,rajčatový protlak,jalovec,pepř a sůl...chvilku povaříme. Po provaření přidáme houby a hovězí,zvěřinu...maso necháme zatáhnout a chvíli podusíme.Poté přilijeme teplý vývar,pivo Velkopopovický Kozel Černý a vše přivedeme k varu...vaříme(nejlépe v papinově hrnci) do změknutí masa(cca 45 min.)...Zahustíme nastrouhaným chlebem,případně ještě dochutíme solí,pepřem atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |14. listopadu 2013
dobré Odpovědět
dagmar.vrbicka |8. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!