Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš z lišek a hovězího masa

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso opereme, odstraníme blány a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme v kastrole na rozpáleném oleji. Přidáme papriku, nakrájené maso, přiklopíme a krátce podusíme. Pak je zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vlažnou vodou, přidáme kostku bujonu, osolíme a za stálého míchání přivedeme k varu. Houby omyjeme, rozkrojíme na čtvrtky a přidáme k masu. Během vaření omáčku často mícháme, případně ještě přilijeme horkou vodu. Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JarcaPralinka|25. září 2013
Vypadá chutně lišky jsou výborné vytisknu a zkusím .... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!