Staňte se našimi fanoušky na:

Halapáč jihlavskej babičky

Autor receptu: libuska.chroncova (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata spařím ve vroucí vodě a oloupu je. Na oleji spěním nakrájenou cibulku, přidám na plátky nakrájené žampióny a nakrájenou zeleninu. Pokud jsou fazolky tužší, přidám je též, pokud jsou měkčí, tak je přidám až ke konci před vlitím smetany. Po orestování přiliji trochu horkého vývaru a dusím do změknutí. V kelímku smetany smíchám lžičku hladké mouky, zahustím omáčku, nechám provařit a v případě potřeby dochutím. Ale zpravidla toto zabezpečí zeleninový vývar.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!