Plněné krůtí řízky s míchaným salátem
60
1
3
Z hovězí roštěné nakrájíme asi desetidekové plátky, jejich okraje nařízneme, slabě naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a omoučíme. V polovině sádla pak roštěnky po obou stranách rychle opečeme. Na další polovině sádla usmažíme do růžova na kolečka krájenou cibuli. Usmaženou cibuli z tuku vyjmeme nebo procedíme a ve zbylém tuku opečeme vějířky slaniny a na kolečka krájenou klobásu. Na připravené vyhřáté talíře klademe nejdříve opékané brambory a na ně roštěnku sypanou strouhaným křenem. Po okrajích roštěnku ozdobíme opečenou klobásou a smaženou cibulí. Na střed roštěnky položíme vějířek opečené slaniny a podlijeme vlastní šťávou. - Recept je cca na 5 porcí.