Staňte se našimi fanoušky na:

Hanácké vepřové kostky

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Příprava: Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli s kmínem, vložíme ořez, osolíme a za občasného míchání dusíme ve vlastní šťávě, než se odpaří. Pak přidáme mletý pepř, podle potřeby kmín, sůl, utřený česnek, podlijeme mírně vývarem nebo vodou a pod pokličkou dusíme do polotuha. Pak vysmahneme do tuku, zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vývarem, opatrně rozmícháme a necháme povařit a maso dodusit doměkka. Jako přílohu podáváme pečené brambory s kmínem a česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!