Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín s vlašským jádrem

Autor receptu: klara4 (252 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelín nakrájíme na dílky po 20 g, které posypeme lehce mletou paprikou. Na povrch dáme hvězdičku (může být i kolečko nebo jiný tvar) z másla, do kterého dáme jádro ořechu a upevníme párátkem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klaruska89 |20. června 2013
zkusím Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
barbora 3|10. ledna 2014
já plním rozpůlený a krájím až před podáváním, ale takto taky zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!