Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín schovaný v bramboráku

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme a nastrouháme. Vymačkáme z nich vodu, přelijeme teplým mlékem, přidáme vajíčka, rozetřený česnek, sůl a koření a promícháme. Nakonec vmícháme dle potřeby mouku. Hermelíny si překrojíme podélně na půl. Na pánvi si rozpálíme olej, rozetřeme na něj bramborákové těsto, položíme půlku hermelínu a zakryjeme těstem. Smažíme z obou stran, potom přendáme na papírovou utěrku, aby jsme odsáli alespoň část tuku. Takhle si usmažíme všechny 4 porce hermelínu v bramboráku, ze zbylého těsta usmažíme "normální" bramboráky. Výborné jsou i tvarůžky v bramboráku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marcela 3 |24. března 2014
musím vyzkoušet Odpovědět
Lenny |11. června 2013
výborná kombinace Odpovědět
anet219 |9. června 2013
úžasné Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
gagous007 |12. května 2013
to musí být dobrota, vyzkouším Odpovědět
pajunc |2. května 2013
to bude velká dobrota, uloženo :-) Odpovědět
mikotka |2. května 2013
hned bych si dala Odpovědět
fionka |2. května 2013
taky děláme je to delikatesa Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Persefona |2. března 2013
Lákavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!