Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín v oleji

Autor receptu: katy9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
44× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny rozpůlíme a rozřežeme na polovinu, můžeme i na čtvrtky. Ukládáme do sklenice a na každou vrstvu dáme trochu prolisovaného česneku, plátky cibbule, pár kuliček pepře, špetku koření a chilli papričku nakrájenou na malé kousky. Vše zalijeme olejem, tak ať jsou sýry potopené, uzavřeme víčkem a necháme v lednici 3 - 5 dnů uležet. Olej můžeme použít na přřípravu různých mas.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |23. června 2013
super, díky za recept :) Odpovědět
klokan81 |1. června 2013
zkusím Odpovědět
Šuldeska |24. května 2013
Hermelín zbožňuji na všechny způsoby i grilovaný. Odpovědět
zuzi |24. května 2013
dobrota Odpovědět
Vlasta78 |21. května 2013
dobrý Odpovědět
Michi |15. května 2013
like Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňam Odpovědět
Anna1960 |10. května 2013
mám ráda hermelín Odpovědět
renda9 |31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
any20 |17. března 2013
to mám ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!