Staňte se našimi fanoušky na:

Hlívový řízek

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • olej (na smažení)
  • kořenící směs (houby VEGI)
  • 400 g hlívy ústřičné
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce strouhanky
  • 2 vejce

Pracovní postup:

Použijte jenom kloboučky hlívy. Umyjte je a ubrouskem osušte. Posypte houbovou kořenící delikatesou (bez glutamátu) "Houby VEGI" a obalte v klasickém trojobalu (mouka, rozšlehaná vejce a strouhanka). Smažte na oleji z obou stran. Hlívové řízky podávejte teplé s bramborami (vařené, opečené, bramborová kaše, bramborový salát).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Barakuda |3. května 2014
Prima nápad, hlívu by mě obalit nenapadlo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!