Staňte se našimi fanoušky na:

Houbičkové rizoto

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • kmín podle chuti
  • nasekaná petrželka nebo pažitka
  • 300 g nakrájené směsi hub
  • 250 g rýže
  • 3 lžíce oleje
  • 3 lžíce nastrouhaného tvrdého sýra
  • 1 malá cibule

Pracovní postup:

Rýži uvařte a nechte stát na plotně, na oleji zpěňte nakrájenou cibulku, přidejte nakrájené houby předem dušené ve vlastní šťávě, kmín, sůl a duste téměř doměkka. Dušené houby přidejte k vařené rýži (můžete přidat i zbytky pečeného masa), promíchejte a ještě krátce prohřejte. Rada: V dobře připraveném rizotu musí být houby vidět, proto je krájejte na větší kousky a musí být křupavé, ne blátivé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!