Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové matjesy

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Houby čerstvé (1 kg) nakrájíme na větší kousky a dáme na 10 min vařit. Poté propláchneme a smícháme se všema ingrediencemi dohromady. Necháme odležet v dóze s víkem 2 - 4 dny v ledničce. Opravdu chutnají jako matjesy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |12. května 2013
to je dobrý nápad Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
Dobrá inspirace Odpovědět
eviti |10. května 2013
zkusím Odpovědět
Zůz |10. května 2013
zajímavé Odpovědět
tereza.bartova.3 |10. května 2013
super, ukládám Odpovědět
snilek21 |10. května 2013
až budou houby, vyzkouším Odpovědět
maka |10. května 2013
ukládám Odpovědět
mamina1985 |10. května 2013
ukládám Odpovědět
šupina73|9. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!