ZAPEČENÉ HOUBY S RAJČATY 250g hub, 300g rajčat, 1 cibule, 5 vajec, česnek, máslo, kmín, pepř, sůl Rajčata rozkrájíme na kolečka, osolíme, opepříme a posypeme česnekem pokrájeným na tenké plátky. Na másle podusíme pokrájené jouby s kmínem a cibulkou. Do vymazaného pekáčku rozložíme rakčata střídavě s houbami, zapečeme 10 minut, pak zalijeme rozmíchanými vejci a dopečeme. HOUBOVÉ LEČO V LANČMÍTU 200g hub, 1 konhzerva lančmítu, 1 steril. okurka, 3 rajčata, 1 cibule, tuk, pepř, sůl Na tuku osmahneme cibuli pokrájenou na kolečka, přidáme houby nakrájené na plátky a orestujeme. Vmícháme pokrájenou okurku a rajčata, pepř, sůl a podusíme. Klademe na osmažená kolečka lančmítu. ŽAMPIONY S VINNOU KLOBÁSOU 12 žampionů, 150g vinné klobásy, 2 lžíce oleje, 1 malá cibule, 1 lžička tymiánu, 50g strouh. sýra Drobně pokrájenou cibuli ortestujeme na oleji s posekanými žampionovými nožičkami, podusíme na oleji s posekanými žampionovými nožičkami, podusíme, přidáme obsah klobásy a tymián, odstavíme z plotny. Směsí naplníme kloboučky hub, posypeme sýrem a zapečeme v troubě.