Staňte se našimi fanoušky na:

Houby v octě

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Vodu, ocet, sůl, cukr a koření svaříme. 2. Očištěné houby nakrájíme a povaříme v mírně osolené vodě asi 5 minut. Přecedíme a necháme vychladnout. 3. Houby narovnáme do sklenic a zalijeme prochladlým nálevem. Sklenice uzavřeme a sterilujeme 25 minut při teplotě 85°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |23. července 2014
**** Odpovědět
PetulkaH |14. června 2013
super Odpovědět
david.kruml.1 |6. června 2013
miluji kyselé houby Odpovědět
Linda |10. května 2013
zkusím Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
to se může hodit Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
mnam Odpovědět
slavuska |6. května 2013
houby s octem :) Odpovědět
water |6. května 2013
zajimave:-) Odpovědět
HankaHK |6. května 2013
vzpomínám na dětství Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zajimave Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!