Připravte si směs koření z bobkového listu, tymiánových lístků a kuliček pepře. Tu nasypte do hmoždíře, důkladně ji roztlučte a poté ji promíchejte se 4 polévkovými lžícemi kvalitního olivového oleje. Připravené steaky důkladně potřete z obou stran touto směsí. Okořeněné steaky přikryjte fólií a nechte je hodinu marinovat v ledničce. Přepuštěné máslo ohřejte na velké pánvi a za občasného otáčení na něm smažte cca 10 minut na kolečka nakrájené nové brambory. Až budou kolečka dostatečně osmažená, podle chuti je osolte a opepřete. Důkladně umyjte čerstvou pažitku a nakrájejte nadrobno. Umyjte pórek, rozpulte ho a odřežte konce. Pórek nechte 5 minut produsit v zeleninovém vývaru, poté dochuťte solí a pepřem. Zbývající olivový olej zahřejte na pánvi a steaky smažte na každé straně přibližně 2 minuty. Opečené brambory posypte pažitkou a spolu s pórkem a steaky rozdělte na talíře. na každý steak ještě nezapomeňte dát bylinkové máslo.