Cibuli nakrájíme na jemno, hovězí nakrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji smažíme cibuli pomalu do hněda (pozor na připálení), trvá to trochu déle, ale omáčce to velmi pomůže. Na cibulový základ dáme maso, zakápneme worcesterovou omáčkou a posypeme červenou paprikou. Restujeme, dokud se maso nezatáhne. Osolíme, opepříme, přidáme protlak a restujeme, dokud maso nepustí šťávu. Zaprášíme moukou, krátce orestujeme a podlijeme horkým vývarem. Přidáme majoránku a dusíme pod pokličkou hodinu, dle potřeby podléváme vodou či vývarem. Dochutíme prolisovaným česnekem, solí, pepřem a zahustíme moukou rozmíchanou ve vlažné vodě (asi dvě až tři lžíce hladké mouky rozkvedláme ve 250 ml vody a přes sítko vlijeme do omáčky). Důkladně promícháme a provaříme asi 20-30 minut. Pokud je poté maso měkké, máme hotovo. Zdobíme syrovou, na kroužky nakrájenou cibulí, podáváme s těstovinami, chlebem, knedlíkem,...