Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš na pivě

Autor receptu: Xereus (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, kostičky vyjmeme, na vytaveném tuku usmažíme dozlatova drobně pokrájenou cibuli, přidáme naklepané, na kostky pokrájené maso, osmažíme je, a dusíme zvolna pod pokličkou do vydušení vlastní šťávy. Potom vmícháme mletou papriku, po zpěnění hned zalijeme trochou vody, osolím a dusíme. Po chvilce přidáme strouhaný chléb, prolisovaný česnek, pepř, trochu piva a dusíme. Guláš občas zamícháme a podlijeme pivem. Na sádle zpěníme trochu mleté papriky, hned ji vmícháme do guláše a necháme přejít varem. Na talíři guláš posypeme vytavenými kostičkami slaniny. Podáváme se slaným pečivem, knedlíkem nebo s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |26. řijna 2013
mňamka! Odpovědět
T3r3z |11. června 2013
Super :-) Gulášek s knedlíkama nebo s čerstvým chlebem! :-) Odpovědět
Lenny |11. června 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Jirinaja |31. května 2013
také vyzkouším Odpovědět
katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Vypadá opravdu hezky ;-) Odpovědět
Anna1960 |6. května 2013
dobrota Odpovědět
HaBo |4. května 2013
dělám bez piva,ale s pivem je to dobráý nápad-určitě to zkusím Odpovědět
Katty148 |4. května 2013
Mňam, vypadá to moc dobře !!! :o) Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!