Segedínský guláš speciál 2
60
5
4
Zpěníme na rozehřáté lžíci sádla 4 na kolečka nakrájené cibule, přidáme 500g na kostky nakrájené hovězí maso, lehce osmahneme, osolíme, opepříme, mírně podlijeme vodou a dusíme, až se tekutina odpaří. Pak maso posypeme 1 lžící hladké mouky, zasmahneme, posypeme lžičkou sladké a pálivé papriky, podlijeme vodou, přidáme lžičku majoránky, 2 lžíce kečupu a zvolna dusíme do měkka. Když je maso měkké, přidáme 2 nakrájené barevné papriky, 2 na kolečka nakrájené cibule, 2 oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata a společně ještě krátce podusíme, až zelenina změkne. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo čerstvým pečivem.