Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí hamburger

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Mleté maso smícháme s worcesterem, nasekanou cibulí, česnekem, pepřem a solí. 2) Necháme 20 minut odležet, poté vytvarujeme 4 bochánky a ugrilujeme je (nebo osmažíme na pánvi). Ke konci položíme na každý bochánek plátek sýra, aby se roztavil. 3) Smícháme majonézu, kečup a vinný ocet. 4) Bulky nasucho opečeme z vnitřní strany. 5) Spodní část bulky potřeme majonézovou směsí, na to dáme maso, salát, okurky, rajčata, a horní díl, který jsme potřeli hořčicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |16. září 2014
Můžeme použít i jiné omáčky na hamburgery. Pár jich najdete u mě. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!