Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, cibulku, papriku, houby, celer, anglickou, salám, přidáme kukuřici, pepř, osolíme, přidáme vejce a uděláme smaženici. Já jsem přidala 2 bílky, které mi zbyly z pečení.
Maso naklepeme z obou dvou stran, lehce potřeme hořčicí, poklademe šunkou a rozložíme usmaženou směs. Maso přehneme v polovině, uděláme takovou kapsu a boky sepneme párátky nebo kovovými jehlami a osolíme.
Na trošce oleje kapsy opečeme ze všech stran, dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme pár kapek sójové omáčky, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Měkké maso vytáhneme, odstraníme párátka nebo jehly a šťávu zahustíme škrobem rozmíchaným v trošce vody nebo moukou a krátce povaříme. Maso vložíme zpět do omáčky a dochutíme. Během dušení podléváme vodou pokud se vypařila. Já jsem dusila v tlakovém hrnci.