Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kližka ve špenátě

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a oloupaný česnek nasekáme. Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátý olej dáme smažit cibuli a jakmile začne růžovět, tak přidáme maso. Zamícháme, přiklopíme poklicí, maso pustí šťávu. Po vydušení šťávy osolíme, přidáme česnek a podlijeme vodou. Za občasného zamíchání a podlévání vodou udusíme maso do měkka. K měkkému masu s vydušenou šťávou přidáme rozmražený špenátový protlak, zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou v mléce a provaříme. Na závěr dochutíme ještě solí a pepřem. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |29. května 2013
ukládáme Odpovědět
dajul |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
zuzi |24. května 2013
to by mi chutnalo Odpovědět
honzíček |18. května 2013
ukládám děkuji Odpovědět
eviti |16. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!