Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kýta na pivu

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájené na nudličky (můžem nechat i plátky) opečeme na nakrájené slanině. Osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě skoro do měkka. Do pekáčku dáváme střídavě maso smíchané s hořčicí a tymiánem (popř. potřené) a cibulí na kolečka. Poslední vrstvu má tvořit cibule. Zalijem pivem a zapečeme v troubě. Až cibule na povrchu změkne je maso hotové.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

beaa |16. května 2013
mnami Odpovědět
Bagorz |27. března 2013
jo,pivko udělá svoje:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!