Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso dušené se sójou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cibule oloupeme a nakrájíme na drobno, které usmažíme na sádle do červena. Přidáme maso nakrájené na kostky, česnek nakrájený na plátky, zamícháme a přiklopíme pokličkou. Dusíme nejprve bez podlévání, až do vydušení na tuk. Potom přidáme oloupané cibulky, gulášové koření a horkou vodou spařené sójové kostky. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Dochutíme solí a pepřem.Podle potřeby a chuti zahustíme. Jako příloha se hodí skoro vše, co máme rádi, jenom brambory ne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |25. března 2013
Taky přidávám do karbanátkú sojovou drť k poměru 2-1 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!