Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso, fazolky a jablečný křen

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z masa odstraníme veškerý tuk a uvaříme doměkka v osolené vodě s bobkovým listem, novým kořením, tymiánem a špetkou pepře (vaříme cca hodinu). Pak maso vyndáme a necháme v teple, ve vývaru uvaříme očištěné fazolové lusky. Jablko a křen nastrouháme na jemném struhadle a promícháme s citronovou šťávou. Uvařené maso nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře a obložíme fazolkami, poprášíme je strouhaným pecorinem. na konec přidáme na každý talíř kopeček jablečného křenu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!