Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s houbami

Autor receptu: katy9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
62× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na tenké nudličky, podle chuti osolíme a opepříme. Přidáme mouku a maso v ní obalíme. Na rozpáleném oleji ze všech stran orestujeme a podlijeme vývarem. Na druhou pánev dáme trošku oleje a orestujeme na něm drobně nakrájenou cibuli a žampióny nakrájené na tenké plátky. Přidáme k masu, podle potřeby podlijeme vývarem, dosolíme, okořeníme a přidáme hořčici. Dusíme doměkka, přidáme trochu nasekané petrželky, smetanu a necháme přejít varem. Pokud chceme mít víc omáčky, přidáme vývar a zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

renda9 |4. června 2013
vyzkouším Odpovědět
kote19 |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Šuldeska |24. května 2013
Výborné - vyzkouším. Odpovědět
planeta |11. května 2013
mám moc ráda Odpovědět
karpiskova |3. května 2013
hm lakavé zkusim Odpovědět
Anna1960 |3. května 2013
už, aby rostly Odpovědět
cesalky |3. května 2013
zajímave, originální Odpovědět
T3r3z |15. dubna 2013
Super :-) Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
to bude dobrota Odpovědět
miri3 |7. března 2013
určtě vyzkouším, vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!