Maso nakrájíme na menší kostky, dáme na pekáč, osolíme, stejnoměrně posypeme kmínem a Steak kořením, přidáme česnek, cibuli, okurek - promícháme. Na maso dáme libeček, rozetřeme hořčici, jogurt, rozdrobíme stejnoměrně bujón a zalijeme vodou, tak aby maso bylo ponořené. Poklademe plátky bůčku, přikryjeme a pečeme v troubě na spodní mřížce na 180°C do změknutí masa, občas promícháme a dolijeme vodu. Měkké maso se šťávou nalijeme do hrnce, libeček vytáhneme, dáme na plotnu, uvedeme do varu a zahustíme škrobem, který jsme rozmíchali v trošce vody, podle chuti dosolíme, přidáme pár kapek sojové omáčky a krátce povaříme. Pokud chceme mít více omáčky přidáme trochu vody. Podáváme s rýží, bramborem, těstovinami nebo knedlíkem.