Ze smetany, jogurtu, česneku, oleje, chilli, oregána, hořčice, papriky, soli, a koření Steak uděláme marinádu. Maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme, plátky namáčíme do marinády a klademe na sebe do kastrólku. Přikryjeme poklicí a dáme do lednice přes noc uležet. Druhý den maso dáme do pekáčku, zalijeme zbytkem marinády, poklademe anglickou slaninou nakrájenou na tenké plátky, posypeme drobně nakrájenou cibulí, rozdrobíme bujón a zalijeme vodou tak, ať je maso potopené, přikryjeme, dáme do předehřáté trouby a na 180°C dusíme do změknutí masa, během dušení doléváme vypařenou vodu a maso obrátíme. Kdo chce mít více šťávy, nenechá vodu úplně vypařit a zahustíme kukuřičným škrobem, který jsme rozmíchali v trošce vody. Podáváme s bramborem, rýží, hranolkami.