Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s omáčkou z rajčat

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozpáleném tuku zpěníme dozlatova nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené hovězí maso, ochutíme solí a pepřem. Za stálého míchání orestujeme, přidáme mouku a vše ještě krátce osmahneme. Takto připravené osmažené maso podlijeme vřelou vodou, přidáme 1/4 kostky masoxu a necháme vařit téměř doměkka. Když se nám zdá maso téměř hotové, přidáme oloupaná rozkrájená rajčata a necháme je za častého míchání rozvařit. Hovězí maso s omáčkou z rajčat podáváme s rýží nebo jinou vhodnou přílohou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |28. září 2013
zajímavý recept, 1+ Odpovědět
pajunc |11. června 2013
díky za inspiraci, ukládám :-) Odpovědět
honzíček |30. května 2013
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!