Nejprve si připravte pastu z cibule, česneku a zázvoru. Česnek prolisujte, zázvor a cibuli nastrouhejte najemno, případně všechno rozmixujte. Omyté a osušené maso odblaňte, nakrájejte na menší kousky (podobně jako na guláš) a zprudka ze všech stran opečte na rozpáleném oleji. Vyjměte je a udržujte teplé. Ve výpeku z masa dozlatova opečte připravenou zázvorovou pastu. Přidejte koriandr, kurkumu, mandlovou moučku a jemně nakrájenou chilli papričku. Smažte 3 minuty. Pak podlijte trochou vody, osolte a do kastrolu přidejte opečené maso a bobkové listy. Duste přibližně 50 minut, až je maso měkké a voda se částečně odpaří. Potom přidejte garam masalu a kokosové mléko. Vše ještě krátce povařte. Nakonec vyjměte bobkový list a vmíchejte nakrájenou jarní cibulku. Podávejte s rýží.