Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso v polévce

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso opereme, přesekneme, zalijeme vodou a zvolna vaříme.Když je maso skoro měkké, přidáme zeleninu, nakrájenou a na tuku opečenou cibuli, ostatní přísady a vše dovaříme.Maso rozdělíme i s žebry na porce a zeleninu nakrájíme.Na talíř dáváme ¼ polévky, vložíme do ní porce masa i s kostí, porci zeleniny a rýže a posypeme petrželkou. Podáváme se sypkou rýží, s nudlemi uvařenými zvlášť nebo s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!