Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí na hořčici

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hovězí plátky osolíme a opepříme,po obou stranách potřeme plnotučnou hořčicí a rychle opečeme po obou stranách na rozpálené sádleAsi 3 minuty na jedné straně.přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dusíme spolu ve vlastní šťávě zhruba 6 minut,až cibule trochu ztmavne.Zaprášíme hladkou moukou,podlijeme horkou vodou z masoxem a dusíme v papiňáku doměkka 40 minut.Dochutíme solí a pepřem.Příloha brambory na různý způsob,kyselá okurka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!