Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí pečeně na rajčatech

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Svíčkovou nasolíme, prošpikujeme slaninou, zprudka opečeme na všech stranách a pak ji dáme do kastrolu dusit na nakrájenou zeleninu a cibuli. V průběhu dušení pečeni otáčíme a pak ji dáme do trouby ještě opéct. Nakonec ji podlijeme rajčatovým protlakem, přidáme nakrájená rajčata, koření a šťávu zahustíme moukou. Šťávu můžeme propasírovat. Podáváme s makarony.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!