Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí pikantní játra

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na plátky, lehce je naklepeme , potřeme hořčicí , posypeme pepřem , paprikou , moukou a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji .Vyjmeme je na talíř a ve vypečené šťávě osmahneme pokrájenou cibuli a na kostičky pokrájenou anglickou slaninu . V mícháme kečup , worcester a zředíme vodou . Do šťávy vložíme nazpět játra a krátce je povaříme . Před podáváním osolíme a posypeme vegetou .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

maruskaji |4. června 2013
Ukládám. Odpovědět
petra.stefanova.7 |4. června 2013
ráda vyzkouším Odpovědět
honzíček |4. června 2013
supr mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!